Web1000px

Catrine Falk

Spiro-3D må vara en ny satsning inom den kommunala dagliga verksamheten men för Catrine är kommunalt arbete inget nytt. Hon har gedigen erfarenhet med 28 år bakom sig i olika arbetsroller inom Ekerö kommun, bland annat inom handikappomsorgen. Vidare har hon varit drivande och delaktig i startandet av Stenhamra gruppbostad, en hantverksbutik och ett café för att nämna några exempel ur hennes breda repertoar.
Catrine berättar att hennes drömprojekt att arbeta på tillsammans med oss arbetstagare är tidningen “Eklövet” som legat vilande ett tag men som vi nu ska blåsa nytt liv i.
En fräsch start som kommer innebära många nya utmaningar, men roliga och givande sådana säger hon. I sin roll som handledare är Catrine stöttande, uppmuntrande och engagerad. Hon är också tydlig med att hon finns där för oss arbetstagare och är ständigt lyhörd och hon tycker om att komma fram till kreativa och innovativa lösningar i samarbete med oss i vårt dagliga arbete hos Spiro-3D.

Som nämndes ovan är verksamheten tämligen nystartad men när Catrine blickar framåt berättar hon att hon ser att inom kort har vi kommit igång med tidningen och vi producerar intressant och givande material tillsammans. Hon ser också hur hon själv har en utvecklingspotential när det kommer till att lära sig bildbehandlingsprogram såsom “Photoshop”. Kunskaper hon ser fram emot att hämta in i utbyte med oss arbetstagare.

”- Vi lär oss ju nya saker av varandra dagligen”.

Den tid som Catrine inte spenderar hos Spiro-3D tillbringar hon med sin familj, långa och sköna promenader, sina vänner och träning. “Ett lugnt liv” sammanfattar hon.