Web1000px

Spiro3d filmar #UNIQ-projektet

Spiro3d har nyligen fått i uppdrag att hjälpa eleverna på Ekebyhovs grundsärskola skapa en kortfim om deras projekt #UNIQ. Eleverna tillverkar egendesignade armband som de sedan säljer och intäkterna från försäljningen är tänkta att gå till en gemensam skolresa till Liseberg i Göteborg.

Vårt första filmmöte med eleverna på Ekebyhovs grundsärskola. Vårt första filmmöte med eleverna på Ekebyhovs grundsärskola.

Filmen kommer att bestå av intervjuer med eleverna som både berättar om deras projekt men också om hur det är att gå på grundsärskolan och vad det egentligen innebär att man är "unik", "udda" eller "normal". Filmen som vi på Spiro3d hjälper eleverna med är tänkt att visas på deras YouTube-kanal. Vi har redan påbörjat arbetet med filmning och hittills har det gått väldigt bra även om vi är lite ovana vid vår nya kamera som har många avancerade funktioner.

Vi kommer hålla er uppdaterade om hur det går med detta filmuppdrag.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anders » Saffrans-Crème Brûlée:  ”Hej Johanna! Jag har gjort två olika sätt vid två tillfällen :D första gjorde ja..”

  • Sofia Göransson » Spiro3d filmar #UNIQ-projektet:  ”Perfekt tema på nya filmen på Ekebyhovs grundsärskola. Det ska bli superspännand..”

  • Sofia Göransson » Nu är filmen klar!:  ”Ni är så fantastiskt bra! Filmen är super!!!”

  • Johanna » Saffrans-Crème Brûlée:  ”Är nyfiken på hur denna smakar vad har du för tillbehör till? ”

  • Spiro » Pasta al Limone:  ”Ett italienskt recept skrivet i Norrland - vad kul!”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln