Web1000px

Julmarknad i Ekerö centrum

Den 30e november var det julmarknad i Ekerö centrum. Vår granne Creo var där och sålde sina hantverk de spenderat det senaste året med. Tyvärr hade de väldigt otur. Det var kallt, blåsigt och regn som gällde den dagen. Men när vi var där för att fotografera, var det några som stod och handlade så vädret lyckades inte hålla alla borta från att besöka de från Creo.

Jag fick interljuva Monika ifrån Creo som var med under marknaden:
Vi stod där ifrån klockan 10 till 14.30. Trots vädret var det trevligt att stå och sälja på torget och träffa folk som man annars kanske inte skulle. För att ha de väderförhållandena som vi hade, skulle jag säga att vi hade en bra försäljning. Det som var våra toppsäljare var marmeladen, bullarna och de påtade sockorna. Vi känner att samarbetet har varit väldigt bra och är nöjda med den informationen som skickades ut.

Matilda Gädda
Skribent

loading...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anders » Saffrans-Crème Brûlée:  ”Hej Johanna! Jag har gjort två olika sätt vid två tillfällen :D första gjorde ja..”

  • Sofia Göransson » Spiro3d filmar #UNIQ-projektet:  ”Perfekt tema på nya filmen på Ekebyhovs grundsärskola. Det ska bli superspännand..”

  • Sofia Göransson » Nu är filmen klar!:  ”Ni är så fantastiskt bra! Filmen är super!!!”

  • Johanna » Saffrans-Crème Brûlée:  ”Är nyfiken på hur denna smakar vad har du för tillbehör till? ”

  • Spiro » Pasta al Limone:  ”Ett italienskt recept skrivet i Norrland - vad kul!”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln