Web1000px

Nu och då på Spiro: En miniserie. Sista delen

Hej!
Jag heter Matilda och jag är den nyaste medlemmen på Spiro 3D. Jag kommer under X antal veckor att skriva om denna byggnad vi sitter i samt att presentera det med några bilder som visar hur det såg ut i början fram till idag. Jag kommer att skriva om ca ett rum i taget, för att göra det lättare att hålla ordning på informationen.
Del 6: Creo kök och konst (sista delen)
Eftersom vi behövde renovera den del som vi idag sitter i, satt vi och arbetade med våra projekt hos Creo. Vårt arbetsrum där blev senare deras kök dem har idag. På de första nio bilderna ser man hur det rummet såg ut. Vi använde det utrymmet i ett halvår under renoveringen. Efter det behövdes det dras vatten till det rummet och andra jobb så att man får ett fungerande kök.

Det som nu är konstrummet hos Creo, var deras dåvarande kök. Nu kanske ni undrar varför man inte behöll köket som kök. Men det var något som hade bestämts från början att köket bara skulle vara temporärt. Rummet var mycket större och det behövdes till alla verktyg och allt material.

Nu har vi nått den sista delen på den här miniserien. Tack för att ni har visat intresse.

Matilda Gädda
Skribent
loading...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anders » Saffrans-Crème Brûlée:  ”Hej Johanna! Jag har gjort två olika sätt vid två tillfällen :D första gjorde ja..”

  • Sofia Göransson » Spiro3d filmar #UNIQ-projektet:  ”Perfekt tema på nya filmen på Ekebyhovs grundsärskola. Det ska bli superspännand..”

  • Sofia Göransson » Nu är filmen klar!:  ”Ni är så fantastiskt bra! Filmen är super!!!”

  • Johanna » Saffrans-Crème Brûlée:  ”Är nyfiken på hur denna smakar vad har du för tillbehör till? ”

  • Spiro » Pasta al Limone:  ”Ett italienskt recept skrivet i Norrland - vad kul!”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln