Web1000px

Nu och då på Spiro: En miniserie. Del 5

Hej!
Jag heter Matilda och jag är den nyaste medlemmen på Spiro 3D. Jag kommer under X antal veckor att skriva om denna byggnad vi sitter i samt att presentera det med några bilder som visar hur det såg ut i början fram till idag. Jag kommer att skriva om ca ett rum i taget, för att göra det lättare att hålla ordning på informationen.

Del 5: Creo Hall och hantverk.
Hallen till Creo såg lite annorlunda ut när vi flyttade in. Den var något större så att man fick plats med en soffa och ett fikabord. Men chefen bestämde att ett till rum behövdes, så därför flyttades en vägg närmare Creos entré. De fick en ny mysplats att ta det lugnt vid.
Rummet som de använder till olika hantverk var så stort och bra att man bestämde direkt att det rummet var perfekt till alla vävstolar och verktyg. Det är något man inte alltid tänker på när det kommer till hantverk, hur mycket utrymme allt material och alla verktyg behöver, förrän allt är i ett rum. Skönt att dem slipper hålla på att flytta och möblera om hela tiden för att få plats.

Matilda Gädda
Skribent

loading...

<< Del 4                                                                    Del 6 >>

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anders » Saffrans-Crème Brûlée:  ”Hej Johanna! Jag har gjort två olika sätt vid två tillfällen :D första gjorde ja..”

  • Sofia Göransson » Spiro3d filmar #UNIQ-projektet:  ”Perfekt tema på nya filmen på Ekebyhovs grundsärskola. Det ska bli superspännand..”

  • Sofia Göransson » Nu är filmen klar!:  ”Ni är så fantastiskt bra! Filmen är super!!!”

  • Johanna » Saffrans-Crème Brûlée:  ”Är nyfiken på hur denna smakar vad har du för tillbehör till? ”

  • Spiro » Pasta al Limone:  ”Ett italienskt recept skrivet i Norrland - vad kul!”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln