Web1000px

Nu och då på Spiro: En miniserie. Del 4

Hej!
Jag heter Matilda och jag är den nyaste medlemmen på Spiro 3D. Jag kommer under X antal veckor att skriva om denna byggnad vi sitter i samt att presentera det med några bilder som visar hur det såg ut i början fram till idag. Jag kommer att skriva om ca ett rum i taget, för att göra det lättare att hålla ordning på informationen.

Del 4: Spiro kontor och korridor.
Det minsta rummet vi har här på Spiro är kontoret. Där sitter våra arbetsledare Catrine och Stanislav med diverse pappersarbeten. Det är knappt att det får plats med två arbetsplatser, men eftersom att de hänger inne i arbetsrummet med oss andra så är det inte så farligt.
Om man sedan går över tröskeln kommer man till korridoren som anknyter oss till Creo huset, vår andra halva av denna byggnad. Korridoren är inte jättebred, vilket vi märkte när vi började flytta in. Flyttlådorna tar ungefär upp halva ytan. Vi jobbar till större delen för oss själva, men det kan vara skönt ibland att hjälpa eller få hjälp av en granne. Det underlättar också att vi sitter i samma byggnad.

Matilda Gädda
Skribent
loading...

<< Del 3                                                                    Del 5 >>

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anders » Saffrans-Crème Brûlée:  ”Hej Johanna! Jag har gjort två olika sätt vid två tillfällen :D första gjorde ja..”

  • Sofia Göransson » Spiro3d filmar #UNIQ-projektet:  ”Perfekt tema på nya filmen på Ekebyhovs grundsärskola. Det ska bli superspännand..”

  • Sofia Göransson » Nu är filmen klar!:  ”Ni är så fantastiskt bra! Filmen är super!!!”

  • Johanna » Saffrans-Crème Brûlée:  ”Är nyfiken på hur denna smakar vad har du för tillbehör till? ”

  • Spiro » Pasta al Limone:  ”Ett italienskt recept skrivet i Norrland - vad kul!”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln