Web1000px

Nu och då på Spiro: En miniserie. Del 3

Hej!
Jag heter Matilda och jag är den nyaste medlemmen på Spiro 3D. Jag kommer under X antal veckor att skriva om denna byggnad vi sitter i samt att presentera det med några bilder som visar hur det såg ut i början fram till idag. Jag kommer att skriva om ca ett rum i taget, för att göra det lättare att hålla ordning på informationen. 
Del 3: Spiro kök och mys.
Tyvärr har vi inga bilder på hur det såg ut från allra första början, men det fanns inget kök i vår del av byggnaden när vi flyttade in. Köket fick vi lägga till vid ombyggnaden. Det är inte jättestort, men det passar oss och vi är inte jättemånga som jobbar på Spiro dagligen.
Mysrummet användes förut som lärarrum. Det fanns också ett fönster mellan mys och arbetsrummet som lärarna använde för att spionera på eleverna. Vi använder mysrummet för att koppla av i, om det blir för jobbigt, eller när vi fikar. Om det skulle vara så att en deltagare skulle behöva det, finns det en arbetsplats som den kan jobba ensam vid.

Matilda Gädda
Skribent
loading...
loading...
<< Del 2                                                                   Del 4 >>

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anders » Saffrans-Crème Brûlée:  ”Hej Johanna! Jag har gjort två olika sätt vid två tillfällen :D första gjorde ja..”

  • Sofia Göransson » Spiro3d filmar #UNIQ-projektet:  ”Perfekt tema på nya filmen på Ekebyhovs grundsärskola. Det ska bli superspännand..”

  • Sofia Göransson » Nu är filmen klar!:  ”Ni är så fantastiskt bra! Filmen är super!!!”

  • Johanna » Saffrans-Crème Brûlée:  ”Är nyfiken på hur denna smakar vad har du för tillbehör till? ”

  • Spiro » Pasta al Limone:  ”Ett italienskt recept skrivet i Norrland - vad kul!”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln