Web1000px

Nu och då på Spiro: en miniserie

Hej!
Jag heter Matilda och jag är den nyaste medlemmen på Spiro 3D. Jag kommer under X antal veckor att skriva om denna byggnad vi sitter i samt att presentera det med några bilder som visar hur det såg ut i början fram till idag. Jag kommer att skriva om ca ett rum i taget, för att göra det lättare att hålla ordning på informationen.

Del 1: Spiros arbetsrum.
Spiro flyttade in 2017 och till en början gick det inte att arbeta i detta rum. Det var en byggnadsplats, golvet var kladdigt och smutsigt, väggarna var slitna och det luktade väldigt unket eftersom det hade stått tomt ett bra tag. Så vi fick hålla oss till en annan del av byggnaden under tiden det renoverades. Det tog sin lilla tid, men sent 2017 fick vi vårt arbetsrum. Det var en enorm förbättring och vi kunde flytta över till vår del av byggnaden. Nu har vi jobbat här i över ett halvår och vi trivs med vårt arbetsrum.

Matilda Gädda
Skribent

loading...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anders » Saffrans-Crème Brûlée:  ”Hej Johanna! Jag har gjort två olika sätt vid två tillfällen :D första gjorde ja..”

  • Sofia Göransson » Spiro3d filmar #UNIQ-projektet:  ”Perfekt tema på nya filmen på Ekebyhovs grundsärskola. Det ska bli superspännand..”

  • Sofia Göransson » Nu är filmen klar!:  ”Ni är så fantastiskt bra! Filmen är super!!!”

  • Johanna » Saffrans-Crème Brûlée:  ”Är nyfiken på hur denna smakar vad har du för tillbehör till? ”

  • Spiro » Pasta al Limone:  ”Ett italienskt recept skrivet i Norrland - vad kul!”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln